Kamperen, maar dan heerlijk luxe in de ingerichte caravan op camping rural La Grosse Talle!

150804 Caravane Buiten Terras Hangmat 7018 Corr 850px

Op één van de mooiste plekjes van het terrein van La Grosse Talle staat de volledig ingerichte caravan. Hij heeft een houten veranda, waar het op elk moment van de dag heerlijk zitten is. Hij is geschikt voor 2 à 3 personen, en er kan een tent worden bijgeplaatst voor het geval uw gezelschap uit meer mensen bestaat. Als u uw hangmat meebrengt, dan kunt u lekker onder de bomen hangen!

Waarom de mooiste plek van de camping?

Omdat u uw eigen plekje heeft, met een prachtig uitzicht naar beide kanten toe: aan de achterkant van de caravan kijkt u uit over de velden met bomen eromheen. Aan de voorkant heeft u uw eigen plekje, met een romantisch uitzicht op het huis en het terrein richting zwembad. En u zit lekker dichtbij het sanitairgebouw en de bibliotheek.

De camping is aan de andere kant van de heg, waarmee uw plaatsje wordt afgescheiden, dus u kunt kiezen voor volledige privacy of gezellig contact met de andere kampeerders.
Binnen is de caravan veranderd in een heerlijke slaapkamer, want koken doet u in het keukentje onder het afdak. En uw bed treft u bij aankomst opgemaakt aan! Bekijk hier meer foto's van de ingerichte caravan op La Grosse Talle >>

1607 Lgt Caravane Devant 850Px 6277 Separator 150805 6997 Caravane Bed Tafeltje Corr 850px

Tarieven van de ingerichte caravan

Meer informatie over de ingerichte caravan?

Bed van ca. 2,10M

Mocht u graag gebruik willen maken van de caravan, neemt u dan gerust contact met ons op! Omdat hij per nacht kan worden gehuurd, zit u niet aan vaste begin- of einddagen vast en hoeft u niet persé voor een hele week te reserveren.