Het Tiny House : 20m2 rust en ruimte en natuur

2019 05 29 Th Oplevering Zichtvanafkeuken 500Px 6532

Het Tiny House is een ecologisch, door onszelf gebouwd "klein huis", achteraan op het veld waar ook wordt gekampeerd. Onder de bomen, op paaltjes, kunt u daar in 20 vierkante meter en met een terras van 15 M2 genieten van rust, ruimte, vogels en andere dieren. In de zomer heeft u er buren, maar op enige afstand. In het voor- en najaar daarentegen, staat u er waarschijnlijk helemaal alleen. 

We hebben het Tiny House in 2019 gebouwd. Nooit eerder waren we zolang en zoveel op die plek. Niet eerder wisten we hoe magisch die specifieke plek was! We hebben er in totaal een week of tien aan gebouwd, en we hebben het dus van voorjaar zomer zien worden. In het najaar van 2019 hebben we zelf uitgebreid genoten van de heerlijke plek, het leuke huisje, de rust en het comfort onder de bomen met het prachtige uitzicht over het terrein. Als er één plek is die we met vertrouwen aan u voorschotelen, dan is het wel het Tiny House!

Klein maar fijn, van alle gemakken voorzien en nog ecologisch op de koop toe ook!

Klein maar fijn, was het idee. Niet zozeer een chalet of een houten blokhut, maar eerder een elegant, houten huisje dat goed is afgewerkt en waar het confortabel en prettig toeven is. Zoals u hier kunt lezen, vonden we zoiets niet op de markt, en dus hebben we het zelf maar getekend (en gebouwd!, zie hier>>). 

Het huisje heeft een lekker bed, een klein maar practisch keukentje met verrijdbaar kookblok en een afgescheiden badkamer met wastafel, douche en droog toilet. Voor degenen die in dat laatste niet zoveel zien: u kunt uiteraard altijd gebruik maken van de toiletten in het campinggebouw!

Op het terras treft u een opvouwbaar tafeltje met vier stoelen (die ook binnen kunnen worden gebruikt), twee heerlijke houten ligstoelen en twee stoelen met een laag tafeltje. De barbecue ontbreekt uiteraard niet!

Cuisine, salle de bains, lit, table à manger : tout y est

2019 05 29 Th Keukenblok 850Px 6537

Avec son lit confortable, sa terrasse et table à manger, sa salle de bains et sa cuisine pensée mobile, la Tiny House a tout pour vous séduire. Imaginez-vous en train de cuisiner sur le meuble mobile qui peut être glissé entre l'évier et la baie vitrée, alors que vous êtes dehors : pratique et sympathique, n'est-ce pas ?

La salle de bains est séparée de la pièce principale et contient un lavabo, une douche et des toilettes sèches. (Si vous préférez les toilettes normales, il y a toujours la possibilité de vous rendre au bloc sanitaire du camping !)

Sur la terrasse, vous trouverez une table et des chaises pliantes, deux chaises basses avec table basse, deus chaises du type Adirondack et le barbecue, bien évidemment !