La Grosse Talle, a holiday paradise in the heart of the Poitou-Charentes!

La Grosse Talle in het kort ...

Lgt Huis Cour 850Px 2014 07 11 20 41 35 Separator 150628 Lgt Piscine Charlotte Norah 850Px 6461

La Grosse Talle is an authentic and attractive farm complex, built in the typical style of the Poitou-Charentes, in the south-west of France. It once was a 'métairie', a farmhouse and all surrounding lands belonged to the owners.

In het hoofdgebouw zijn van oudsher drie aparte huizen gevestigd. Eén daarvan is omgetoverd tot een « gîte rural », een vakantiehuis voor 6 personen. En dan is er natuurlijk nog de studio (een appartement voor 2 à 4 personen) in het oudste gedeelte van het pand, het huisje La Talle (2 à 3 personen) en de volledig ingerichte caravan (voor het betere glamping gevoel) die op, maar dan apart, op de ruim opgezette  ‘camping rural‘ (6 plaatsen) staat.
De gebouwen en het zwembad (10 x 5,5 meter, 1,20 diep). liggen op 1,5 ha eigen grond, alleen toegankelijk voor gasten van La Grosse Talle.

We hebben altijd de foto's nog!

Al sinds 1992 ontvangen wij gasten op La Grosse Talle, waarvan er velen terugkomen. Al onze gasten laten een klein beetje van hen achter en zo is er al een lange geschiedenis van komende en gaande mensen, met al hun verhalen en impressies. Ooit... zullen we de tijd gaan nemen om die eens in een boek of anderszins te bundelen. (Een begin van die bundeling is trouwens al te zien op Flickr.) Maar voor nu kunnen we u alvast wat foto's laten zien. Klik op een foto om deze groter te zien, zo krijgt u een goed beeld van La Grosse Talle in al haar glorie!