De studio op La Grosse Talle: alleen op vakantie of voor een verblijf met 2-4 personen

2020 04 12 Lgt Studio Ontbijt 0388 550Px

De studio is een appartement voor 2 à 4 personen, dat zich bevindt in het oudste gedeelte van de boerderij. Daarvan getuigen de prachtige vloer van kalksteen vloertegels, de stenen accenten en de houten wand die we hebben bewaard.
Geheel gerenoveerd in 2009, beschikt de studio nu over een vide (met daarop een tweepersoonsbed) en een slaapbank eronder, zodat u er prima met twee tot vier personen kunt verblijven. 

Overigens is de studio ook heel goed geschikt voor een verblijf alleen. Het appartement beschikt over een keukenhoek en via een gangetje komt u in de badkamer (douche, wastafel, toilet).

Klik hier voor meer foto's van de studio!

2020 07 08 Lgt Studio Vue Sur La Cuisine 2292

Buiten eten op het sfeervolle terras of zonnebaden in de tuinhoek

2020 07 08 Lgt Studio Vue Sur Terrasse 2301

Via de openslaande deuren komt u op een terras dat onmiddellijk aansluit op de studio en via een trapje beschikt u over een tweede terras, dat eigenlijk meer een tuin is met gras, waarop het tuinmeubilair en de (Weber) barbecue staat. Het tweede terras is een door heg en houten wand afgescheiden gedeelte van de camping, zodat u kunt kiezen tussen contact met de andere camping gasten of juist meer privacy!

En als u met kleine kinderen komt, neem dan zo'n lekker zwembadje mee, want daar is het een ideaal plekje voor!

Per week of per nacht! *)

2020 07 02 Lgt Studio Badkamer 850Px 2190

U kunt de studio per nacht huren of per week. Zo kunt u ook per nacht autonoom zijn, want in het keukentje kunt u uw maaltijden bereiden, die u bij mooi weer op het terras kunt nuttigen...! 

*) Behalve in het hoogseizoen, bijzondere omstandigheden daargelaten. Neemt u voor een verblijf van minder dan een week in het hoogseizoen contact met ons op!

U wilt met meer dan zes personen op La Grosse Talle komen?

2020 07 11 Lgt Studio Bloemen 2446

Gîte en studio kunnen eenvoudig met elkaar in verbinding worden gebracht, zodat u ze samen kunt huren. 

Samen bieden ze plaats aan tien personen, die dan gebruik kunnen maken van twee keukens en twee badkamers. Ideaal als u met uw kinderen en kleinkinderen op vakantie wilt, of met meerdere stellen.

Klik hier voor meer informatie over de gîte...