Even er tussenuit in het voorjaar?

2014 05 05 18 12 42 300X300

Op La Grosse Talle kun je al van een voorzomer genieten in april en mei!


Overweeg dan eens een weekje gîte met het gezin of een romantisch verblijf in La Talle in april-mei, in de paasvakantie of in de meivakantie! Het weer is dan vaak heerlijk in de Deux-Sèvres met haar zachte zeeklimaat, je kunt dus lekker naar buiten en er valt in de omgeving van alles te doen, zelfs buiten het hoogseizoen om! De kleine dingen, daar moet je voor op La Grosse Talle komen...

Toe aan rust, aan stilte, aan aandacht voor jezelf?
Het najaar is een prima tijd om hier te toeven: het weer is meestal rustig en zonnig, en er zijn dan echt heel weinig toeristen. Datzelfde geldt ook, in een wat andere vorm, voor de winter. Onderstaande foto is eind november 2011 genomen! En wat te denken van een wandeling naar de bronnen in de herfst?

Wat kunt u zoal doen buiten het hoogseizoen? Er zijn fijne zwemparadijzen in Niort, Poitiers, Saint-Jean d'Angély, de Futuroscope en Cognac zijn dan lang zo druk niet, het kasteel van Oiron en haar moderne kunstcollectie en de pre-historische grafheuvels in Bougon (hier kun je mooie foto's van Bougon zien van Olivier Renouard // Flickr) zijn bijna het hele jaar open, kortom: er zijn best heerlijke dingen te bezoeken buiten het hoogseizoen, zelfs in de winter.

En niet te vergeten: een beetje door de stadjes Niort, Poitiers, La Rochelle slenteren en wat shoppen, daarvoor kun je hier uitstekend terecht!

Om u een idee te geven van wat u in het voorjaar kunt verwachten, kunt u deze presentatie bekijken >>

Maar vergeet het cocoonen niet: kacheltje aan, glaasje wijn, lange wandelingen en lekker lezen. Of heerlijk uit eten gaan, een dagje naar La Rochelle en een andere dag naar Poitiers (en lunchen bij La Serrurerie!), allemaal dingen waardoor wij het heerlijk vinden om het hele jaar door op La Grosse Talle te mogen vertoeven. En die we graag met u delen!

En overigens: La Grosse Talle ligt in een gebied met net zoveel zonuren als in de tweede baan van de Côte d'Azur! En die extra zonuren zijn niet in de zomer vergeven, maar in de andere seizoenen.

En als u geluk hebt, ligt er sneeeuw tijdens uw verblijf, dat is echt heel bijzonder!

[box type="info"] En voor hen die eens de balans op willen maken van hun hectische leven: denk aan de mogelijkheid om bij Jan Nagel een aantal coaching sessies te volgen, "een paar dagen weg" van uw dagelijkse realiteit thuis, uiteraard prima te combineren met een rustig verblijf op La Grosse Talle! Aarzel niet om contact met Jan op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.[/box]

Slow holiday

Wat kunt u zoal doen buiten het hoogseizoen? Er zijn fijne zwemparadijzen in Niort, Poitiers, Saint-Jean d'Angély, de Futuroscope en Cognac zijn dan lang zo druk niet, het kasteel van Oiron en haar moderne kunstcollectie en de pre-historische grafheuvels in Bougon (hier kun je mooie foto's van Bougon zien van Olivier Renouard // Flickr) zijn bijna het hele jaar open, kortom: er zijn best heerlijke dingen te bezoeken buiten het hoogseizoen, zelfs in de winter.

En niet te vergeten: een beetje door de stadjes Niort, Poitiers, La Rochelle slenteren en wat shoppen, daarvoor kun je hier uitstekend terecht!

Om u een idee te geven van wat u in het voorjaar kunt verwachten, kunt u deze presentatie bekijken >>

111121 Lgt Latalle 007 350Px

Voorjaar, najaar, winter: lekker bij de kachel en lezen maar!

Ensoleillement France

Maar vergeet het cocoonen niet: kacheltje aan, glaasje wijn, lange wandelingen en lekker lezen. Of heerlijk uit eten gaan, een dagje naar La Rochelle en een andere dag naar Poitiers (en lunchen bij La Serrurerie!), allemaal dingen waardoor wij het heerlijk vinden om het hele jaar door op La Grosse Talle te mogen vertoeven. En die we graag met u delen!

En overigens: La Grosse Talle ligt in een gebied met net zoveel zonuren als in de tweede baan van de Côte d'Azur! En die extra zonuren zijn niet in de zomer vergeven, maar in de andere seizoenen.

En als u geluk hebt, ligt er sneeeuw tijdens uw verblijf, dat is echt heel bijzonder!