Nieuwe daken!

Nieuwe daken voor de "hangars aan de overkant"

2018 05 15 Noel Loizeau Lgt 09 20 02

Sommigen van u hebben La Grosse Talle alleen maar gekend met een dak links (dat van de "dichte hangar") en met een dak rechts (dat van de "open hangar"). De benamingen waren overigens de laatste jaren wat vreemd, want de ruimte ertussenin was pas "open" :-). Daarvan was het dak namelijk ingestort, en dat werd weliswaar aardig gecamoufleerd door de boom ervoor, maar toch, het was niet ideaal. En veel meer "open" dan de "open hangaar".

Die "ruimte ertussenin" noemen we trouwens "het keramiek atelier". En dat komt omdat ik daar nog ooit... mijn keramiek atelier had geïnstalleerd. Dat was in de beginjaren van mijn avontuur op La Grosse Talle, maar de naam is gebleven.

Daken... en dan?

1805 Lgt Travaux 2

En we hebben natuurlijk altijd nog onze plannen, daarvan kun je er nooit genoeg hebben. Voor het keramiek atelier nemen de plannen vorm aan: als u wilt weten waar we allemaal aan denken, kijk dan hier op Pinterest. Daar verzamelen Annelot Wartna en ikzelf ideeën en tekeningen voor wat het moet worden. Een huis/gîte, modern en transparant, met inachtneming van de oorspronkelijke architecturale elementen.