U bent weer welkom in Frankrijk - en we hopen u dit jaar op La Grosse Talle te mogen ontvangen!

U bent weer welkom in Frankrijk - en we hopen u dit jaar op La Grosse Talle te mogen ontvangen!

Het is eindelijk zover: Nederlanders en Belgen (en de andere Europeanen) mogen vanaf 15 juni weer naar Frankrijk komen. Vanaf maandag hopen we weer Nederlandse en Belgische kampeerders op de camping en gasten in de huisjes te kunnen ontvangen - de eerste gasten worden aanstaande donderdag verwacht!

Ook komen kamperen of verblijven in één van de huisjes?

Afhankelijk van wanneer u wilt komen, moet u er snel bij zijn: omdat we dit jaar minder mensen op het terrein willen ontvangen (zie ook onze maatregelen in verband met het Coronavirus beleid) om te kunnen voldoen aan alle sanitaire regels, zijn er minder mogelijkheden. Zo hebben we het aantal staanplaatsen verminderd en is kort kamperen (op doorreis) in het hoogseizoen alleen last minute mogelijk. Neem snel contact met ons op als u naar La Grosse Talle wilt komen!

Kamperen met eigen sanitair

Het uitgangspunt is dat u steeds gebruik maakt van hetzelfde sanitair: het is nog niet zo dat u helemaal een eigen toilet, douche en afwasbak zult hebben - maar u zult het met minder mensen hoeven te delen.

Mocht u prijs stellen op geheel eigen sanitaire voorzieningen, dan kunt u uiteraard ook een verblijf in de studio of in het Tiny House overwegen: bij beide huisjes kunt u een tentje zetten, zodat u zowel geniet van het betere camping gevoel als van de veiligheid van eigen sanitair. Er zijn nog een aantal weken beschikbaar - neem snel contact met ons op als één van die mogelijkheden u aanspreekt.