Covid-vrij afwassen op de camping La Grosse Talle: dat kan nu op camping La Grosse Talle

Covid-vrij afwassen op de camping La Grosse Talle: dat kan nu op camping La Grosse Talle

Er is deze zomer kei- en keihard gewerkt aan een nieuwe voorziening om onze gasten meer ruimte en meer lucht te geven - en om dus veiliger te kunnen verblijven op de camping La Grosse Talle in tijden van Coronavirus / Covid-19. De drie nieuwe afwasplekken werden feestelijk ingehuldigd - een verassing van onze gasten!

2020 08 09 Inwijding La Foisse Plèque Camping 550 Px 1

Over toiletten, douches en kleurcodes...

Iedere campingplaats krijgt een kleurcode toegewezen: deze komt overeen met een specifiek toilet, douche, wasbak en afwasbak. We hebben drie eenheden van elk, dus elk gezin deelt haar douche/toilet/wasbak/afwasbak met maar één ander gezin. Door wisselingen van de wacht kan het voorkomen dat het tijdelijk drie groepen zijn, maar nooit meer. 

In het campinggebouw staan ook setjes schoonmaak- en desinfecteringsmateriaal per kleur: een pompje met gel en een spuitbus met desinfecterings- annex schoonmaakmiddel, plus een vaatdoekje. Mochten onze gasten liever zelf voorafgaand en/of na gebruik van het sanitair even desinfecteren, dan kan dat.

Gasten en schoonmaakploeg waren trouwens enthousiast over het systeem - we houden het er voorlopig maar in! Dus ook in 2021 kunt u de gele, rode of blauwe douche, toilet, wasbak of afwasbak gebruiken :-).

Voor meer informatie over onze Coronavirus / Covid-19 maatregelen kunt u hier verder lezen >>