Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Er is altijd wel wat te melden over het reilen en zeilen op La Grosse Talle... maar alle geweldige plannen over een nieuwsbrief hier en een nieuwsbrief daar vallen meestal in duigen, juist omdat er zoveel gebeurt! 

Toch vinden we het fijn om u af en toe een mailing te sturen. Meestal komt dat neer op nieuwjaarswensen rond de jaarwisseling. De meeste gasten en bekenden blijven overigens op de hoogte via sociale media en direct contact met ons. Héél soms komen we eraan toe om tussendoor een mailing te sturen - hoewel, u had het al begrepen - minder vaak dan we zouden wensen. 

Vanaf eind mei 2018 hebben we uw uitdrukkelijke toestemming nodig voor elke e-mail die we u sturen voor onze marketing en moeten we voor alle marketingactiviteiten aan de eisen van de RGPD (in het Nederlands, de AVG) voldoen. 

We hopen natuurlijk dat u gewoon in ons adressenbestand wilt blijven voorkomen. 

Hieronder kunt u uw gegevens doorgeven als u nog niet op de mailinglijst staat. 

Informatie over onze e-mailings

La Grosse Talle gebruikt uw gegevens voor het toesturen van nieuwsbrieven per e-mail. Wij gebruiken het programma Mailchimp om ze op te zetten en te verzenden.

Door onderstaand formulier te versturen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het "Privacybeleid" en de "Voorwaarden" van MailChimp.

Ja! Ik wil graag de nieuwsbrieven van La Grosse Talle ontvangen.