Camping rural La Grosse Talle: een camping als geen andere

150730 Camping Jochem 850px 6937

Rustiek kamperen op charmecamping La Grosse Talle: rustig in het voor- en naseizoen, een gezellige familiecamping in het hoogseizoen.

U kunt op La Grosse Talle kamperen op een prachtig, uitgestrekt terrein met ruime plaatsen voor uw eigen tent, caravan of camper. Als u geen tent heeft (of hem niet wilt opzetten), kunt u toch van de campingsfeer genieten in het ecologische Tiny House (1-4 personen - eventueel met een tentje ernaast). Op de camping zijn diverse plekken gereserveerd voor caravans en vouwwagens. Alle plaatsen hebben een aansluiting voor electriciteit.


Camping La Grosse Talle | 2018 | foto: Beer Bergman
Camping La Grosse Talle | 2018 | foto: Beer Bergman
2019 07 08 Lgt Camping 6064 850Px 2

Boomgaard of geen boomgaard?

De staanplaatsen bevinden zich in een oude boomgaard waar de afgelopen jaren ook de nodige bomen zijn bijgeplant. Fruitbomen zijn zeker leuk en geven heerlijk fruit, maar trekken ook veel insecten aan. Daarom dat de fruitbomen langzaam maar zeker hebben plaatsgemaakt voor nieuw aangeplante bomen, die inmiddels hard gegroeid zijn en voor veel schaduw zorgen. De laatste jaren moeten we meer kappen dan aanplanten om niet téveel schaduw te hebben!

180715 Lgt Camping 850Px 6318

En uiteraard is er het heerlijke zwembad om te ontspannen

1805 Lgt Piscine 16266

Het zwembad (10 x 5.5 meter, 1,20 m diep) ligt op korte afstand van het campingterrein zelf, zodat u kunt zwemmen zonder de andere kampeerders te hinderen. Het zwembad is omheind en er staan stoelen en ligbedden tot uw beschikking. Echt geweldig is de sfeer die er bij het zwembad heerst: midden in de velden, met een zo natuurlijk mogelijke afwerking, en volop gelegenheid om zowel in de zon als om in de schaduw te liggen! Kijk hier maar eens voor meer foto's!

La Grosse Talle: voor een fantastische en rustige vakantie...

Niet zelden komt het voor dat gasten voor een paar nachtjes komen en vervolgens niet meer weg kunnen komen. Dat komt niet alleen door de fantastische sfeer, maar vaak ook door de onverwachte ontdekkingen en de centrale ligging van La Grosse Talle in de Poitou-Charentes: Sepvret ligt ideaal voor uitstapjes naar La Rochelle, Cognac, de Futuroscope en Poitiers, Niort en de Marais Poitevin en niet te vergeten de stadjes en dorpjes dichterbij. 

En natuurlijk is het geweldig fietsen en wandelen vanaf de camping. Wie éénmaal geroken heeft aan de charme van La Grosse Talle, komt zeker terug...
2015 07 Camping Caravane 850px 6809

Is reserveren voor de camping rural op La Grosse Talle echt nodig?

140730  Lgt Camping 850px 6930

In mei, juni en september kunt u meestal onverwacht op de camping komen, maar voor het hoogseizoen is reserveren aan te bevelen: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de vraag is over het algemeen groot. Dat neemt niet weg dat we wel af en toe één of een paar dagen beschikbaar hebben, dus bellen of mailen loont toch wel de moeite! Kijkt u hier voor de tarieven voor het kamperen op La Grosse Talle >>