Kinderen, ze zijn van harte welkom op La Grosse Talle!

150722 Camping Kinderen 850px 6802

In het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties ontvangen we veel gezinnen met kinderen op La Grosse Talle. Er valt vanalles te doen en te ontdekken, zowel op het terrein als in de regio, uw kinderen zullen zich hier niet snel vervelen! Dat blijkt bijvoorbeeld wel uit de gesprekken, die we in de zomer van 2011 hebben opgetekend met een aantal van de gasten van La Grosse Talle. Leest u een aantal van die interviews op onze blog, in de categorie "Portretten en bijzondere ontmoetingen" >>

Jan en Beer hebben samen zes kinderen grootgebracht, waarvan de jongste in 2004 is geboren, en ze zijn de trotse grootouders van vier kleinkinderen: ze weten wat het is, ze houden ervan en ze stellen alles in het werk om een verblijf op La Grosse Talle voor de kinderen, van alle leeftijden!, tot een onvergetelijke vakantie te maken.

Kinderdingen

150722 Kinderen  Lgt 6772

Er staan kinderbedjes en een kinderstoel tot uw beschikking en in het campinggebouw kunt kinderspeelgoed voor alle leeftijden vinden. Verder is er de tafeltennis, die door u kan worden gebruikt.

En uiteraard zijn de ingegraven trampoline (is toch veiliger!), de schommels, de glijbaan en de zandbak een geliefde plek voor kinderen én ouders!

Overigens: in het campinggebouw staat een uitgebreide collectie Nederlandstalige, Engelse en Franse boeken, voor alle leeftijden, variërend van literatuur tot misdaadromans en driestuiver romannetjes.

Voor impressies, kunt u deze foto's bekijken op Flickr >>