Een rondje kamperen, jouw eigen Tour de France...

Kaart Frankrijk Met 4 Campings Detail 850Px

De vakantieplanning. De eerste week is geboekt, maar daarna... Hoe krijg je je planning in Frankrijk rond en wel zo dat je er straks aan terugdenkt als de mooiste vakantie van je leven? 

Dat is het moment dat gasten bij ons komen met de vraag of we nog zo'n fijn adres kennen als La Grosse Talle. Maar welke campings houden het eenvoudig, zijn gastvrij en ook kleinschalig? Waar heb je net zoveel ruimte, een zwembad of ander water, een table d’hôte en een broodservice?

Vier campings met hetzelfde gedachtegoed, ruimte, rust & natuur, anders en toch gelijk, goed te combineren voor een heerlijke vakantie in Frankrijk hebben de handen in elkaar geslagen voor een rondje kamperen, jouw eigen Tour de France. Ze liggen allemaal in het zuidwesten van Frankrijk op niet meer dan 275 kilometer van elkaar: u kunt rustig inpakken, op uw gemak naar de volgende camping rijden en daar voor het avondeten weer op een nieuwe fijne stek zitten! 

Bij zowel Babs en Patrick, Agnes en Reg, Arthur en Caroline, als bij ons op La Grosse Talle heb je beschikking over gratis WIFI en kun je genieten van de luxe van elke ochtend vers brood. Maar vooral kom je vakantie vieren bij Nederlanders in Frankrijk waar gastvrijheid centraal staat!

Camping en gîtes bij Le Petit Mas d'Ile

Wijtwee

Op 60 km ten noordwesten van Limoges in de Charente, op nog geen 900 kilometer van Utrecht, vind je Le Petit Mas d'Ile. Arthur en Caroline bieden drie gîtes, een minicamping met 15 zeer ruime kampeerplaatsen en gratis WIFI. 

Geniet van twee à drie maal per week aanschuiven bij de table d'hôtes of van een frites avond, ontspan in of aan het ruime zwembad en maak 's avonds van de gelegenheid gebruik om een echt kampvuur te stoken. 

Dat kan allemaal bij Arthur & Caroline: zoek je een gezellige gîte of kleine camping waar je de ruimte hebt, waar vriendelijkheid en gastvrijheid troef is, kom dan genieten op Le Petit Mas d'Ile.

Daarnaast behoort ook tot de mogelijkheden om buiten het hoogseizoen aan een sportieve trainingsweek deel te nemen.

Lepetitmasdile Camping 1 850Px 2020

Camping, gastenkamers en bungalowtenten bij Domaine Troteligotte

Agnes En Reg 550Px 1202

Domaine Troteligotte vind je op ruim 1000 kilometer van Utrecht. De boerderij van Agnes en Reg uit 1800 biedt 6 kampeerplaatsen, 2 retro bungalowtenten en 3 gastenkamers. 

Je kunt er aanschuiven bij de table d'hôtes (vegetarische en veganistische maaltijden zijn mogelijk!) of gebruikmaken van een gemeenschappelijke ruimte waar documentatie over fiets- & wandelroutes klaarligt. Zwemmen kun je in diverse zwemmeertjes in de naaste omgeving. Troteligotte ligt midden in de natuur van de Lot waar je leuke stadjes en authentieke dorpjes kunt bezoeken.

Reg & Agnes ontvangen jullie graag voor een ontspannen vakantie.

Troteligotte 2 550Px 1689

Camping, gîte en houten huisjes bij P&B (Pébru)

Babs En Patrick Pebru

In het Zuidoostelijke puntje van de Corrèze, op 1000 kilometer van Utrecht vind je Camping P&B. Babs en Patrick ontvangen je op één van hun acht kampeerplaatsen in het kampeerbos, op de twee “wild” kampeerplaatsen aan het privé meertje van 2500 m², in een ingerichte Karstentent, in de gîte, in één van de drie houten huisjes of in de "ingepakte" caravan.

Je vindt er vers brood op bestelling, kunt tweemaal per week aanschuiven bij de pizza en/of BBQ-burgeravond en ze hebben huisgemaakte jammetje te koop. 

Ook een 5-daagse fotografievakantie behoort tot de mogelijkheden. Patrick & Babs bieden je groots genieten op een klein domein.

Pébru Meertje 550Px

Camping en gîtes bij La Grosse Talle

2019 Jan En Beer Corne Clemens

[En wij natuurlijk :-)] 

De herenboerderij van La Grosse Talle vind je op 850 kilometer van Utrecht in de Poitou-Charentes, op de hoogte van La Rochelle en op 60 km ten zuiden van Poitiers. Bij ons kunt u verblijven in de gîte, de studio, het appartement La Talle, in het Tiny house of op de minicamping met zes plaatsen - maar dat wist u waarschijnlijk al :-).

We schenken 's morgens verse koffie ls je je brood en croissantjes komt halen (goed voor gezellige momenten met de andere gasten of met ons) en de table d'hôtes, pizza-avonden en een zondags ontbijt zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Je kunt er genieten in een heerlijk zwembad of rechtstreeks vanaf het terrein wandelen en fietsen om de rijke geschiedenis van het glooiende landschap te ontdekken. Ook hier gratis WIFI. 

Beer & Jan staan garant voor een uitstekende service en bekend om hun enorme gastvrijheid.

2020 07 26 Lgt Camping 850Px 2757