'La Talle', dat super romantische vakantiehuis (-je) op de cour...

2019 08 26 Lgt La Talle 7087

Met haar 'brocante' sfeer en een authentieke broodoven, is La Talle een bijzonder plekje.

La Talle bestaat uit een grote leefruimte, met daarin een keuken, eettafel en slaaphoek, en met een fijne badkamer (douche, wastafel, toilet).

Het fantastische terras aan de achterkant van La Talle zal garant staan voor heerlijk uitrusten, want het ligt onder de eeuwenoude lindeboom. Aan de voorkant van La Talle kunt u 's morgens in het zonnetje ontbijten en u heeft er overdag voldoende schaduw om er heerlijk te toeven - met uitzicht op de cour en het hoofdgebouw!

La Talle kan ook in het voor- en najaar en in de winter worden verwarmd met electrische verwarming, zodat het huisje het hele jaar geschikt is voor verblijf. Kijkt u hier voor nog meer foto's op Flickr >>

Gasten in het vakantiehuis La Talle delen het uitzicht op de cour en het terras van het hoofdgebouw met de eigenaren, en dat nabuurschap levert mooie moment op. Uiteraard kunt u er voor kiezen om uw privacy te hebben, want u heeft ook een terras aan de westkant van het huisje en een groot eigen stuk 'tuin' aan de achterkant van het appartement.

2020 06 22 Lgt La Talle Arjan En Femke 1906