Heb je zin om deze zomer te komen helpen op La Grosse Talle?

Heb je zin om deze zomer te komen helpen op La Grosse Talle?

Misschien heeft u ze hier meegemaakt: Annelot, Kim, Jagoda, Martha, Anouschca, Katrin, Astrid, Bart - onze superhelpers van de afgelopen jaren. Ze kwamen hier allemaal in een bepaalde periode van hun leven, meestal na het afronden van de middelbare school, en voordat het nieuwe leven zou gaan beginnen. Maar soms ook gewoon zomaar, omdat het uitkwam en het wel een leuke afwisseling van de dagelijkse sleur leek (hetgeen keer op keer bewezen werd overigens :-).

Elk van hen heeft hier herinneringen, en wij hebben ze één voor één in ons hart gesloten. Want we hebben veel en hard samen gewerkt, veel en hard samen gelachen, veel en intens gedebatteerd en gepraat over allerlei levensvragen en uitdagingen. 

En zoals elk jaar zoeken we dus ook dit jaar weer iemand die zin heeft om ons te komen helpen in de zomermaanden. Dit jaar zoeken we nog iemand vanaf 15 juni tot eind juli. Het gaat om schoonmaakwerkzaamheden en helpen waar nodig is, zoals bij de maaltijden en het ontbijt. Het is af en toe hard werken, maar je kunt elke dag wel een paar uur lekker niets doen of aan het zwembad liggen. 

Je leert vooral hoe leuk het is om voor mensen te zorgen en ze een fijne vakantie te bezorgen. Je leert overigens ook jam maken, tien dingen tegelijkertijd doen, hoe je bedden moet dekken, en nog veel meer leuke dingen die je voor de rest van je leven goed van pas komen. 

Dus: wie oh wie heeft er zin, of kent iemand die dat avontuur wel ziet zitten? Neem dan snel contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken en de voorwaarden kunnen bespreken.