Verbouwingsvirus tijdens de Covid-lockdown - 1

We hebben niet stil gezeten tijdens de lockdown en de studio een onder handen genomen!

2020 04 12 Lgt Studio Ontbijt 550Px 0388

Wat doet een mens tijdens een Covid-19 lockdown? Eerst even gaan zitten, daarna - omdat het alsmaar mooi weer was - alle terrassen van de huisjes uitproberen en genieten van lekker buiten lunchen met het gezin (dat gebeurt ons niet zo vaak!). En vervolgens komen de plannen: wat als we nu eens... 

En zo kwam het dat we niet alleen een moestuin gingen aanleggen, maar ook de huisjes eens met nieuwe ogen zijn gaan bekijken. Van het één ("een likje verf") kwam het ander (een complete verbouwing voor La Talle, een enorme verbetering voor de studio). Kortom: we zijn druk, druk, druk geweest met verbouwen, schilderen, verbeteren.

2020 07 02 Lgt Studio Muurtje 550Px 2148

De studio is weer als nieuw, en beter!

En zo kwam het dus dat we eindelijk de badkamer weer eens opnieuw hebben geschilderd en kleinigheidjes hebben verbeterd, dat de keukenhoek een make-over heeft ondergaan (#beerleertimmeren heeft geresulteerd in plankjes en een houten achterwandje!), dat de ruimte onder de trap een lekker kleurtje heeft gekregen en dat we de rechthoekige eettafel hebben vervangen door een mooie "nieuwe antieke" ronde tafel met meer ruimte! 

En natuurlijk, dat muurtje hè! Weer een doorn uit het oog weggewerkt. En veel prettiger voor de gasten.