#Weekjeweg - werkweek op La Grosse Talle!

#weekjeweg - werkweek op La Grosse Talle

1805 Lgt Maison 16224

Bij het afscheidnemen horen we het vaak: "goh, ik zou hier best een weekje willen komen meehelpen". Wij op onze beurt roepen dan enthousiast: "dat kan, we houden je op de hoogte". Vervolgens, eerlijk is eerlijk, verdwijnt dat initiatief ergens in een hoek van ons hoofd en weten we aan het einde van het seizoen niet meer wie er geïnteresseerd was. Vandaar dit bericht.


Want we doen het regelmatig: met vrienden of familie voornamelijk, en hopelijk in de toekomst met anderen die het heerlijk vinden om hier een weekje samen bezig te zijn. En het is heerlijk. Echt. Zelfs als het weer niet meezit (#teheet - #tenat - #tekoud) - want er is altijd wel wat te doen. En veel van die dingen die moeten gebeuren gaan zooooooveel sneller als je het niet alleen hoeft te doen!

Wat houdt een werkweek op La Grosse Talle in?

1805 Femke Wartna Hekwerk 1080548

Het lijkt een stevige formule, maar eigenlijk is het een aanleiding om met iedere "club" afzonderlijk te kijken naar hoe en wat iedereen het fijnste vindt en wat er kan. 

Het principe is: een week werken = gratis een week op La Grosse Talle verblijven. Dat kan in één van de gîtes zijn of op de camping. U zorgt zelf voor uw ontbijt (die van ons lopen teveel uit!) en we eten 's middags en 's avonds samen. Het kan zijn dat wij koken, het kan zijn dat één van u kookt. Het hangt echt helemaal af van de situatie.

Impressies van een werkweek

1805 Lgt Maison 16229

Dit voorjaar hebben we twee keer een week met familie en vrienden gewerkt. 

Dat was, als vanouds, weer geweldig. 

We praten over de plannen, over politiek en het weer, over eten, over Frankrijk en Nederland, over teveel om op te noemen.

Hieronder ziet u impressies van de week met onze vrienden - de prachtige foto's zijn van Femke, die ook voor de fantastische maaltijden heeft gezorgd :-).