Tekenen in Melle! Of nee: Melle tekenen

Tekenen in Melle met Michel André van Croctoo

Croctoo

Wie er zin heeft in een ochtendje tekenen in Melle, kan elke woensdag meedoen met het "klasje" van Michel André van "Croctoo". (Als je wilt zien wat hij zelf tekent, kun je een kijkje nemen op zijn Facebook account.)

Michel is een architect die zich heeft toegelegd op het tekenen van stadsgezichten, ook wel "Urban Sketching" genoemd. Hij struint stad en land, maar vooral deze streek af, om overal schetsen en tekeningen van te maken. Geen dorpje, gevel, doorkijkje of bijzonder pleintje ontsnapt aan zijn aandacht. 

Sinds kort organiseert hij ateliers, waar je tegen een vergoeding aan kunt deelnemen: gezellig sfeertje, een paar uur tekenen met goede aanwijzingen van een deskundige tekenaar, en je gaat naar huis met een bijzonder aandenken van je verblijf op La Grosse Talle. 

Kijk hier maar eens naar de website van de Urban Sketchers, of naar hun foto's op Flickr - en laat je vooral niet afschrikken door de hoge kwaliteit van de tekeningen: iedereen kan het, het gaat vooral om het plezier en om de geweldige manier om een stad anders te beleven!