"La Foisse Plèque": Coronavirus-vrij afwassen op camping La Grosse Talle

"La Foisse Plèque": Coronavirus-vrij afwassen op camping La Grosse Talle

Er is deze zomer kei- en keihard gewerkt aan een nieuwe voorziening: 3 nieuwe afwasbakken onder een afdak buiten om onze gasten meer ruimte en meer lucht te geven - en om dus veiliger te kunnen verblijven op de camping La Grosse Talle in tijden van Coronavirus / Covid-19. U kunt voortaan afwassen op "La Foisse Plèque" - de naam en de inhuldiging was een verassing van onze gasten!

De bakken waren nodig om de opstoppingen in het sanitairgebouw van de camping te vermijden. Er mogen nu niet meer dan drie personen tegelijkertijd in het sanitairgebouw - hetgeen een stuk gemakkelijker is geworden nu er buiten kan worden afgewassen!

2020 08 09 Inwijding La Foisse Plèque Camping 550 Px 1

Over toiletten, douches en kleurcodes...

Iedere campingplaats krijgt een kleurcode toegewezen: deze komt overeen met een specifiek toilet, douche, wasbak en afwasbak. We hebben drie eenheden van elk, dus elk gezin deelt haar douche/toilet/wasbak/afwasbak met maar één ander gezin. Door wisselingen van de wacht kan het voorkomen dat het tijdelijk drie groepen zijn, maar nooit meer. 

In het campinggebouw staan ook setjes schoonmaak- en desinfecteringsmateriaal per kleur: een pompje met gel en een spuitbus met desinfecterings- annex schoonmaakmiddel, plus een vaatdoekje. Mochten onze gasten liever zelf voorafgaand en/of na gebruik van het sanitair even desinfecteren, dan kan dat.

Gasten en schoonmaakploeg waren trouwens enthousiast over het systeem - we houden het er voorlopig maar in! Dus ook in 2021 kunt u de gele, rode of blauwe douche, toilet, wasbak of afwasbak gebruiken :-).

Voor meer informatie over onze Coronavirus / Covid-19 maatregelen kunt u hier verder lezen >>