Na de gîtes, mogen nu ook de camping en het zwembad open!

Na de vakantiehuisjes, mogen nu ook de camping en het zwembad weer open!

Het is een waanzinnige opluchting! Hoewel we het wel hadden verwacht, was het toch zenuwslopend om te moeten wachten op de aankondiging van de Premier ministre dat de campings in de groene zone weer open mogen. Dat was vanmiddag - en eind volgende week gaat de camping dus weer open!

Le camping rural à La Grosse Talle
Le camping rural à La Grosse Talle


Wel of niet naar Frankrijk op vakantie?

Het zwembad op La Grosse Talle

Dan blijft één belangrijke vraag nog onbeantwoord: mogen vakantiegangers weer vrijuit door Europa op vakantie dit jaar? Daarvoor geldt waarschijnlijk hetzelfde: vandaag werd duidelijk dat Frankrijk die beslissing alleen in Europees verband wil nemen. We moeten dus nog even wachten tot 15 juni - maar omdat zowel Spanje, Italië en Portugal hebben aangegeven dat hun grenzen weer opengaan voor buitenlanders deze zomer, is de verwachting dat de andere Europese landen zullen volgen. 

Dat wil zeggen... als er geen onbeheersbare stijging van Coronavirus gaat plaatsvinden. Blijf daarom alstublieft voorzichtig! Alleen samen kunnen we dat gevecht winnen. 

Hier kunt u trouwens lezen wat voor maatregelen we hebben voorzien voor deze zomer in verband met de COVID-19 crisis >>

Mocht u naar La Grosse Talle op vakantie willen komen, wacht dan niet te lang met reserveren voor de camping (want er zijn minder staanplaatsen) en voor de huisjes. Tot 15 juni hoeft u geen aanbetaling te storten, voor daarna kijken we het even aan. En we zullen u op de hoogte houden!