Welkom in 2017, het jubileumjaar van La Grosse Talle!

La Grosse Talle wenst u een fantastisch 2017 toe!

Welkom in 2017, het jubileumjaar van La Grosse Talle!

Het is voor La Grosse Talle een bijzonder jaar, want we bestaan in 2017 alweer 25 jaar! Lang genoeg om de cultuur van ons "nieuwe" vaderland onder de knie te krijgen dus. En het voordeel van in Frankrijk wonen is onder andere dat je nog tot eind januari je nieuwjaarswensen kunt sturen - en daarmee nog even de kerstsfeer kunt vasthouden. 

Bij deze wensen we u een heel fijn 2017 toe, met een goede gezondheid, voldoende liefde, mooie projecten, en natuurlijk een fijne vakantie!

2017 wordt een jaar van vele uitdagingen...

De cour van La Grosse Talle (2016)

In allerlei opzichten zal 2017 een belangrijk jaar worden, met misschien (nog meer) politieke en natuurlijke veranderingen in zicht. Daarom zijn vakanties ook zo belangrijk: om even los te komen van de alledaagse persoonlijke en grotere beslommeringen en zorgen.

La Grosse Talle is de uitgelezen plek om van daaruit met verwondering, verbazing, erkenning, blijdschap en eerbied de wereld te beschouwen. Vertrouwen, openheid, rust, schoonheid en gastvrijheid zijn en blijven onze kernwaarden. Maar goed, als u hier al eens bent geweest dan heeft u dat waarschijnlijk al ervaren.

25 jaar La Grosse Talle in 2017 !

La Grosse Talle bij aankoop in 1992

En dat al 25 jaar, want Beer Bergman kwam hier in 1992 aan om haar dromen te verwezenlijken en vanaf 2003 woont ook Jan Nagel hier. Samen met de kinderen die hier geboren zijn en de kinderen en kleinkinderen uit Nederland schrijven we hier onze geschiedenis. 

Maar dat doen we niet alleen. Want hoewel onze gasten hopelijk goede herinneringen aan hun verblijf op La Grosse Talle hebben, hebben ze er ook veel achtergelaten. Onze gasten hebben hier een stukje aan de geschiedenis van La Grosse Talle toegevoegd. Herinneringen die wij nooit meer zullen vergeten zijn hier in allerlei vormen van samenzijn ontstaan. 

En of wij u dit jaar wel of niet weer zullen ontmoeten op La Grosse Talle: we willen u een geweldig 2017 toewensen!

2016 05 Lgt Huis Cour Entree Maison 850Px 3466