Een nieuw jaar door een nieuw raam: gelukkig 2021 allemaal!

Een nieuw jaar door een nieuw raam: we wensen u een gelukkig 2021 toe!

Laat ik met het raam in huis vallen: wij wensen u allemaal een heel erg fijn 2021 toe, met de juiste balans van vrijheid, verantwoordelijkheid, lichtvoetigheid, openheid en bescherming. We hopen dat 2021 gekend zal worden als een jaar waar u en uw naasten gezond doorheen zullen komen. En natuurlijk ook dat we u weer op La Grosse Talle mogen ontvangen om bij te praten over 2020 en te mijmeren over wat de toekomst ons brengen zal.


Op La Grosse Talle sluiten het jaar af met veel lichtjes, gespiegeld achter de nieuwe (!) dubbele ramen. Er is iets bijzonders aan ramen: aan de ene kant zijn ze de opening naar buiten, aan de andere kant de bescherming tégen buiten. Ze zijn zowel spiegel als een kader waardoor je de wereld kunt zien. Spiegel van buiten en spiegel van binnen; spiegels waar buiten en binnen in elkaar overlopen. 

Veilig vakantievieren op La Grosse Talle

En vooral: onze deuren gaan weer wagenwijd open om u te ontvangen in dit nieuwe jaar. We hebben vorig jaar maatregelen getroffen om het allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen: minder mensen, dus meer ruimte voor iedereen - aparte afwasbakken onder een afdak, maar in de buitenlucht - protocollen en procedures voor het schoonmaken, de ontvangst en het vertrek van onze gasten. Voor een uitgebreide lijst van onze Covid-19 / Coronavirus maatregelen kunt u hier klikken >>

2020 05 17 Lgt Keuken Hangende Geraniums Bij Deur 550Px 1170